KDAJ?
Pogosto so praktični razlogi za tako početje. Psi, ki so podvrženi medicinskim tretmajem pogosto izgubijo dlako in potrebujejo začasno zaščito pred zunanjimi vplivi, dokler jim dlaka ne zraste nazaj.To velja tudi za pse, ki so bili pobriti. Ljudje, ki živijo v področjih mrzle zime naj bi imeli v mislih, da kljub pasji dlaki psi potrebujejo zaščito pred mrazom, predvsem, kadar psi prebijejo večino dneva v hiši, kjer so se prilagodili na notranje prostore.


KAKO?
Da bi pes sprejel oblačila ga je treba na dovolj velika oblačila pripraviti in ga naučiti na nošenje pasjih oblačil. Najbolje je začeti že pri mladiču, vendar se tudi odrasle pse z malo več potrpljenja prav tako da preprosto navaditi na oblačenje.
WHEN?
There are often practical reasons to do so. Dogs that have undergone medical treatments that result in the loss of fur will often need at least some temporary protection from the elements until their fur grows back. This also applies to dogs who have been shaved. People who live in severe winter climates should keep in mind that even though their pets have fur, they may need protection from the elements when they spend most of their time indoors, because they acclimate to their indoor surroundings.


HOW?
Getting Your Dog to Accept Wearing Apparel. Proper fit is key for getting your dog to accept donning dog apparel. It is best to start this training as a puppy, but older dogs can also easily be trained with a little more patience.

<
youshi@skylined.org